Лора и NOVA обгрижват „Промяната“! Рашков нахлу в ефир със стари опорки за Борисов и Горанов (ВИДЕО)

ВАРНА новини лого

Тълкувам американският доклад, в който Борисов е посочен като жертва на незаконен арест, като противоречие от страна на службата, която отговаря за незаконните активи и ги санкционира, а именно Закона “Магнитски“. Това каза Бойко Рашков от ПП-ДБ в студиото на „На фокус“ по NOVA.

„Противоречието е в това, че специалистите от тази комисия са приели, че лице, което е в списъка „Магнитски“, а именно Владислав Горанов, както и неговия ръководител Бойко Борисов, че са незаконосъобразно арестувани“, измисли нова опорка Рашков за ареста на лидера на ГЕРБ от преди 1 г.

Напътстван угоднически от сервилната Лора Крумова (позната в социалните мрежи и като Лора Танкера) той коментира и „банкнотите“ в шкафчето на бившия премиер Бойко Борисов. Дори си позволи да предположи, че сред купюрите може да има и фалшиви, което пък било нарушение на закона. Нищо, че експерти отхвърлиха достоверността на снимките и това беше съобщено м.г. в Европарламента!

Кандидат-депутатът от ПП-ДБ анализира и казуса с Велико Желев и акция „Пътища“. По негови думи няма изненада в задържането му.

Гледайте във видеото:

Прочетете още:

Борисов направи на нищо „ДеБъ“ и ПП: Не става с каквото било – било, пак сме приятели! (ВИДЕО)

Купуването и продаването на гласове е престъпление!