Бойко Борисов се срещна със симпатизанти на ГЕРБ в Сливен (НА ЖИВО)

Борисов

Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Днес той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти от симпатизанти в Сливен.

Той определи случилото се в управлението на страната през последните две годсини, като конспирация. „Една много силна авантюра и конспирация. Винаги съм защитавал интересите на страната. Една от най-големите ми грешки, е че направихме „Балкански поток“, защото не дадох тръбите да заобиколят България. А направих най-модерната компресорна система в Балканите, с най-добрите американски компресори. Едно частно парченце няма, всичко е ваша собственост. Конспирация е да разсипят най-голямата народна партия в България“.

„Ние имаме всичко, от световни шампиони в спорта, до най-добрите скулптори, имаме християни, мюсюлмани, каракачани. Неслучайно на Благовещение и българския патриарх направи това изключение за нас да благослови партията“, подчерта Борисов.

„Гледахте ли клиповете? Чудовища! И мълчание… Срамота!“, обобщи Борисов във връзка със скандала с транссексуалното парти, за което Национален фонд култура, е дал 93 000 лв.

„Какво стана със санирането? Защо спряха най-добрата социална програма? Работеха само малки строителни фирми, цели заводи работеха за дограма, изолация, мазилки, хиляди строителни работници. Две години „Тракия“ не е пипната, маркират я с едни червени лентички, две години умишлено не я поддържат. Тя да е от желязо няма да издържи, една боичка няма, не се сменят мантинели“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Те ви обраха! От всеки литър взеха по 1 лв. и го пратиха на Путин. Денят, в който си отидоха Киро и Асен, цените паднаха. Помните ли това нещо? Токът стана 1000 лв., от 33 лв. на 300 стана газа, и всичко през посредници… И сега парите ги няма. Извадиха Иван Костов, аз него го уважавам, дава интервюта често. С тази инфлация поне една-две години ние не може да се излекуваме, това са негови думи. И на него му е криво, че трябва да се съберат 7 партии, за да изкарат толкова, колкото нас. Пепетата се сринаха с 10% под нас. Един сектор няма, в който нещо да е направено“, обяви Бойко Борисов и допълни: „Убеден съм, че с тези хора нищо не може да се направи“.

„Две години безвремие доведоха до това, че вървим по разкопаните улици на Сливен, защото държавата не осигури година и половина националното съфинансиране. За нас е важно безвремието да спре. „Промяната“ се хвали колко са вдигнали доходите, а те доведоха до обедняването на хората. ГЕРБ реално увеличавахме доходите. „Промяната“ направи така, че да слушаме лозунги и да купувате в магазина два пъти по-скъпа храна. Аз не съм виждала хора с такава висока степен да лъжат и да продават надежда“, заяви бившият земеделски министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен Десислава Танева.

„Храната е скъпа по много причини, но на първо място е нестабилността в страната. На нас ни трябва стабилен кабинет след 2-ри април. Правителство може да има само с ГЕРБ. Това е ясно на всички, дори на опонентите ни“, подчерта тя.

Novini.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление!