Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба

Бойната галавечер ще се проведе на 13 май във Варна

ВАРНА новини лого

Професионалната бойна галавечер SENSHI отново ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от различни дисциплини на бойните изкуства и обещава да бъде шоу като никое друго. Галата ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а билетите за нея са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg!

В новото 16-то издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, дошли в морската столица от различни краища на света. Бойната карта на международната гала ще включва 13 спиращи дъха двубои с бойци от над 15 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26 мотивирани за победа състезатели по муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения. В нощ на много адреналин, зрителите ще станат свидетели и на две оспорвани и зрелищни битки в две категории за Европейски титли на SENSHI.

Световно известни майстори в бойните спортове също ще бъдат част от SENSHI 16 като гости, рефери и коментатори на атрактивното шоу. Кои са легендарните бойци, оказали значително влияние в света на бойните спортове, организаторите ще съобщят съвсем скоро.

Билетите за международното бойно шоу са налични в мрежата на Eventim.bg, а феновете се насърчават да ги закупят по-рано, за да си осигурят място пред зрелищната арена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Начало на бойната гала ще бъде дадено точно в 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“,MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Прочетете още:

15-годишните „моряци“ с победа в Елитната група