Седмичен хороскоп за 3 – 9 април (РИБИ)

зодиакален знак риби

През седмицата от 3 до 9 април някои от вас ще получат възможност да възобновят своя предишна любовна или приятелска връзка. Доколко обаче нейното развитие ще е перспективно при това възраждане, ще зависи и от вашия индивидуален хороскоп.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова любовна връзка. включително на такава с партньор от друго населено място или държава.

През тази седмица ще бъдете склонни да се връщате към миналото си, търсейки там причини за сегашните си проблеми или неприятности. Би било добре да се поучите от житейския си опит и по-философски да приемате събитията в настоящето си.

През тази седмица могат да възникнат леки здравословни проблеми свързани с човек от семейството ви или от близкия ви кръг приятели.

Битовите проблеми, които ще възникнат в дома ви ще намерят бързо разрешение, но не се правете на майстори, ако нямате опит или познания.

През тази седмица избягвайте контакти с държавни или с юридическия инстанции по въпроси свързани с ваша лична собственост, или собственост на човек от семейството ви.

От Astro.velida.net