Седмичен Хороскоп 24 – 30 април 2023 г. – ВЕЗНИ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 24 до 30 април ви се дава да преживеете любовни притеснения свързани с партньор, който се намира в друго населено място.
Пътуванията свързани с романтични срещи, могат да се окажат разочароващи или да ви поставят в някаква деликатна ситуация.
През тези седем дни насочете своето внимание към семейството си и към близкия си кръг роднини. Някои от вас ще са сериозно ангажирани с подготовката на бъдещи промени в живота на семейството си. Определено пред вас са неща, с които ще може да постигнете успех или прогрес.
Това ще бъде благоприятна седмица за начало на брачно съжителство или за сватба.
През седмицата мнозина от вас ще преминат през моменти на напрежение в дома си, които може бързо да приключат, ако се използва мъдрост, търпение и разбиране в думи или в решения.
Бъдете искрени и коректни в отношенията си с родственици, с които ще имате контакт през тези седем дни.
Използвайте тази седмица за създаване на нови познанства с хора от различните краища на света, които могат да обогатят вашите познания за живота извън пределите на вашата роднина.
Момичетата и момчетата ще имат чудесно време за разгръщане и доказване на таланти и способности в различни сфери от живота: учение, кариера, изкуство, спорт и др.
Мъжете ще са нетърпеливи и това може да предизвика поредица от неприятни грешки и недоразумения. За вас седмицата носи емоция или запомнящо се преживяване с момиче или с млада жена.
Жените ще трябва да вземат конкретно решение, което ще рефлектира сериозно върху техния личен или професионален живот.