Месечен хороскоп за май 2023 – ВЕЗНИ

ВАРНА новини лого

През май ще бъде добре предварително да си планирате много добре бюджета си, тъй като ви предстоят по-големи разходи. За някои от вас приходите през май ще бъдат по-малко от това, което очаквате. Затова, моят съвет е да бъдете внимателни с личните си и семейни финансови ресурси.
През май в живота ви ще възникнат различни неочаквани събития, които ще имат връзка със собственото ви семейство или със семейството на ваши роднини.
Възможни са събития свързани с годеж или сватба, които ще изискат едно специално приготовление или преживяване според конкретната ситуация в страната, където живеете.
През този месец почти на всички от вас ще се наложи да отсъстват от дома си за ден, два или повече. Това ще бъде свързано с някакво важно събитие, с пътуване през почивните дни или ще имате друга сериозна причина за това.
Месец май ще бъде благоприятно време за промяна свързана с нова къща или за преместване в нова квартира под наем.
През определени изпитания ще премине любовната ви връзка, като непредсказуемо може да се окаже нейното развитие през този месец.
Като цяло този месец не носи опасност от раздели, но това не бива да бъде причина за успокоение, особено ако тази връзка е важна за вас.
През май ще очаквате развитието на ваши сложни отношения с мъж, като ще очаквате някакъв компромис или извинение от негова страна. Дано ви се изпълнят очакванията!
През този месец ще ви се наложи да вземете по активно участие при разрешаването на проблем или лична драма на приятел. Възможно е приятел да ви потърси поради нужда от помощ или услуга.
Момчетата и момичетата ще имат възможност да коригирате някои свои решения, грешки или пропуски от изминалите седмици или месеци. Може след някакъв провал или загуба да започнете нещо отново, с поука от своите неудачи или с неправилни преценки, които сте направили за едно или друго.
За мъжете април може да донесе едно ново начало в живота, свързано с едно по-различно виждане на нещата от живота, приспособяване към нови начини на живот, нови цели и нови приоритети. Ще се усети силен натиск при всеки един от вас за промяна както отвътре, така и отвън. Без значение къде живеете…
За жените очакванията за развитието на събития и планове през април, ще бъдат атакувани от някои неочаквани новини и ситуации, но едва ли те ще бъдат във ваша вреда. През този месец за вас ще бъде важно да можете да покажете, че притежавате търпение и разбиране към всеки един човек или ситуация.