Седмичен хороскоп за 15 – 21 май (СКОРПИОН)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 15 – 21 май някои от вашите приоритети ще са свързани с любовния ви или семеен живот. Много са вероятни конфликти по различни житейски теми, които ще поставят на някакво изпитание вашите отношения.

Седмицата не изключва нови познанства, но тяхното развитие може да се окаже твърде динамично дори за вашата емоционална натура.

През седмицата може да преживеете разочарование свързано с лошото качество на техника или дрехи, които сте закупили преди време.

През седмицата мнозина ще преживеят важно събитие свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена. То може да бъде повод за събиране с роднини или приятели.

През тази седмица са вероятни промени в семейството ви свързани с пътуване, преместване и други подобни събития свързани както с вас, така и с ваш родственик.

През седмицата внимавайте в отношенията си с непознати хора. Те могат да дават представа, че притежават големи познания, или че имат контакти с известни личности, което да се окаже невярно или твърде пресилено като факт.

През тези седем дни ще ви разстрои неочакван инцидент свързан с човек, когото познавате.

От Astro.velida.net