Ученици от община Ветрино завоюваха високо отличие

Кметът на Ветрино награждава ученици

Снимка: Фейсбук.

Кметът на община Ветрино д-р Димитър Димитров и неговата заместничка Ирина Маджарова посрещнаха в сградата на Общинска администрация Ерен Зейнун, Белма Челеби и Карделян Изетова, ученици от СУ ,,Христо Ботев“ с. Ветрино, заедно с г-жа Светлана Петрова директор на училището и преподавателите по специалност Агроекология г-жа Милка Шейтанова и г-н Лятиф Кусчу, които с гордост представиха спечелените от техните възпитаници медали и грамоти от състезания в областта на растениевъдството, животновъдството и механизацията. Това съобщиха от община Ветрино.

Като признание за положените постоянство, труд и професионализъм е класирането на СУ „Христо Ботев“ на четвърто място в страната по знания и умения в областта на растениевъдството, животновъдството и механизацията в провелото се в гр. Гоце Делчев XIII Национално състезание „Млад фермер“.

Учениците и техните преподаватели приеха поздравления и получиха пълната подкрепа и уверение от ръководството на община Ветрино, че ще продължат да подпомагат СУ ,,Христо Ботев“ в неговата благородна и безценна мисия, да създава бъдещи професионалисти и кадри в областта на растениевъдството, животновъдството и механизацията.

Четете още: