Залп срещу главния прокурор! Рашков се загрижи за бюджета, хвърли кал по Гешев

ВАРНА новини лого

Снимка БГНЕС/свободен сайт

„Твърди се от доста колеги, че там не може да припари прокурор или друг служител в прокуратурата!“ Това каза за „Регентската къща“ на Боровец бившият МВР министър от ПП Бойко Рашков.

По негова информация там живее главният прокурор Иван Гешев. Същото в понеделник каза и заместникът на Гешев – Борислав Сарафов.

„Главният прокурор живее ли там постоянно или не живее там, а инцидентно посещава този почивен комплекс. Информацията е, че главният прокурор почти ежедневно или ежедневно пътува от Боровец за работното си място с бронирани коли, за които чухме тези дни на какви огромни стойности са, и това не ощетява ли бюджета с капризите на един главен прокурор?“, попита Рашков правосъдният министър Крум Зарков.

Той поиска да знае и дали има министър от служебното правителство, което да живее в друга почивна станция, предава „24 часа“.

Какво се е случвало с този имот и дали е използван за целите на прокуратурата Зарков не отговори, понеже нямал такава информация. Обясни и че това е отговорност на главния прокурор.

Прочетете още:

Борисов: Законите на Крум Зарков ще бъдат приети