Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – БЛИЗНАЦИ

близнаци

През седмицата от 22 – 28 май ще ви се наложи да промените някои ваши планове поради възникването на нови ангажименти или събития. Вероятно те ще са положителни и ще имат важен характер предимно за вашето семейство.
Затрудненията, които евентуално ще възникнат през тази седмица ще имат отношение към дете или млад човек от кръга ви роднини. Те ще имат връзка с тяхното поведение, начин на живот или следване на нереални цели и желания.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашия любовен живот, но това ще касае предимно създадени вече романтични отношения.
В някои случаи може да възникне благоприятна възможност за събиране след раздяла, за тези от вас, които са осъзнали своите грешки и са готови да осъществят нужната промяна в отношенята си.
Стресовите ситуации, които ще възникнат през седмицата ще бъдат кратки, преодолими и не вещаят загуби или други драматични последствия.
Момчетата и момичетата ще имат желание да си купят някои вещи за личния си комфорт или за подобряване на външния си вид. През тази седмица ще имате доста разходи, но е възможно и да получите пари чрез работа или някакъв трудов ангажимент.
Мъжете ще се наложи да вършат всичко на бързи обороти. Седмицата ще ви натовари с много задачи, с повече отговорности, срещи или пътуване. Възможно е получаване на неочаквани пари или други изненади от финансов характер.
Жените ще имат благоприятна седмица за любовни преживявания, като съдбата ще е по-благосклонна към по-младите дами или към тези, които имат по-млад партньор. Очакването ви за някакво значително повишение на заплатата или на доходите ви през тази седмица няма да се реализира. Поне не и по начина, по който вие очаквате…