Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – ДЕВА

дева

Седмицата от 22 – 28 май ще бъде благоприятна за създаване и развитие на романтични или любовни отношения. Старайте се да не ограничавате търсенето на нов партньор само в населеното място, където живеете. Дайте си свобода по отношение на възраст, професия, националност или религия. През тази седмица за вас ще бъде важно да следвате собствената си съдба, без да правите умишлени опити да я коригирате според своите мечти или желания.
Седмицата ще ви покаже приятните страни на живота, но също така и неприятните, които в повечето случаи ще са вследствие на ваши прибързани решения и действия.
Избягвайте да разрешавате през тези седем дни големи проблеми и неприятности, защото все още няма да имате нужната подкрепа, енергия или средства.
През седмицата внимавайте в паричните си дела с хора, които са ваши приятели, или които сте приели като такива, защото съществува реална опасност от разочарование и дори загуба на пари.
Конфликтите в семейството през тази седмица ще са свързани основно с битови проблеми, с липсата на желание на член от семейството ви да изпълнява своите отговорности и задължения в дома.
Момичетата и момчетата ще трябва да бъдат много разумни в действията си. Не е време за действия в сфери, за които нямате познания и опит. Седмицата ще благоприятства пътувания, независимо от тяхната цел, както и общуването ви с хора от различни разстояния.
Мъжете ще трябва по-сериозно да се ангажират с домашните си дела. Много задачи в дома ви чакат вашите действия. Тяхното отлагане може да предизвика неприятни конфликти с останалите членове на семейството ви.
Жените ще са склонни да се самозалъгват по отношение на някои свои идеи или желания. Не проявявайте инат, а разговаряйте за тези неща с хора, които имат опит или знания. Седмицата ще се запомни с получаването на важен докумнт, договор или предложение (покана).