Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – КОЗИРОГ

козирог

През седмицата от 22 – 28 май ще ви ентусиазира появата на една нова възможност за вас. Бъдете реалисти и преценете правилно дали имате достатъчно умения, познания и ресурси за нейната реализация.
Парите, които повечето от вас ще получат през тази седмица ще дойдат предимно чрез работа, различни бизнес сделки, банкови преводи, пари от наем, пенсия, рента и др.
През тези седем дни може да очаквате гости в дома си, които могат да ви посетят без да има специална причина за това. Възможно е вие самите да гостувате в дома на приятели или роднини.
Тази седмица ви предстоят няколко сериозни разговора, свързани със вземането на неотложни, но важни за бъдещето ви решения.
Очакванията ви свързани със събития в живота на роднина могат да ви направят нетърпеливи и емоционални.
Ще ви се наложи да се погрижите за здравословното състояние на роднина. Възможно е да се ангажирате по някакъв начин с неговото или неното лечение.
През тази седмица вашето внимание ще бъде насочено предимно към нещата, които са важни за семейството ви.
Ще имате една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на полезни за вас контакти с хора от друго населено място или държава.
Момичетата и момчетата ще се надяват на добри новини или възможности, чрез които да получат някакви доходи. Тази тенденция е дълготрайна, и се постарайте да се възползвате от нея.
Мъжете ще имат ангажимент свързан с дете или с млад човек от семейството. Възможни са новини свързани с бременност или с раждането на бебе. През тази седмица ще имате повече време за приятни занимания и срещи.
Жените ще отделят голяма част от времето си за разговори и срещи с приятели. Нека това не ви отнема ценно време, което може да го използвате за важни, градивни неща. През тази седмица ще попаднете на интересна книга или статия, която ще ви впечатли или развълнува.