Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – ЛЪВ

лъв

През седмицата от 22 – 28 май ще имате полезни за вас контакти с хора, които живеят или работят в друго населено място. Това ще бъде благоприятна седмица да посрещнете гости в дома си, независимо откъде идват.
Може да ви зарадва вниманието или подарък, който ще получите от роднина или приятел.
През тези седем дни има вероятност неочаквано да загубите или забравите пари или лични вещи. Може да направите необмислен разход или да вложите пари в нещо, което ще получите със закъснение.
През тези седем дни очаквайте изненади, които ще имат връзка с вашето минало: ваша предишна работа, стара любов, стари приятели и др.
През седмицата ще ви зарадват новини, които ще има връзка със семейството ви. Възможна е покана за годеж, сватба или друго специално събиране.
През тези дни ще ви се даде възможност с лекота да разрешите една сложна ситуация или проблем. Това ще ви даде оптимизъм за бъдещето ви, въпреки някои затруднения или проблеми, през които ще преминете през тези седем дни.
Момчетата и момичетата ще имат поводи за събирания, за интересни срещи с нови и стари приятели. Ще насочите усилията си към конкретни действия свързани с документ, договор или професионален ангажимент, неща от които ще очаквате някакви парични приходи.
Мъжете ще правят планове за бъдещето си, понякога свързани с голяма доза риск. Интересни отношения през седмицата ще имате с хора, с които имате общи професионални или бизнес интереси и отношения.
Жените ще преминат през седем дни на различни неочаквани ситуация и преживявания. Дори да са приятни и важни за бъдещето ви, те ще ви донесат и много умора и напрежение. През седмицата ще вземете неочаквано решение за раздяла с някой, който ви влияе негативно или ви създава проблеми, чието разрешение е трудно за вас или ви създава някакви неудобства.