Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – ОВЕН

овен

През седмицата от 22 – 28 май може да останете разочаровани от събития или действия, които сте смятали важни за семейството ви или за ваши роднини.
В работата си ще премините през дни на по-голямо напрежение, но като цяло ще може да постигнете задоволителни резултати, успехи, нов договор, нови клиенти и др.
Ще успеете да развиете важни за вас професионални отношения с хора, с които ще обсъждате различни бъдещи ангажименти.
През тези седем дни ще ви зарадва информация, който ще е във ваша полза или интерес.
Избягвайте да се гордеете с успехи, които смятате, че сте постигнали вече, тъй като де факто те все още са в някакъв процес на развитие.
Повечето контакти, които ще имате през седмицата ще ви донесат полезна информация, която определено ще ви бъде от полза за в бъдеще.
Не бързайте да реагирате емоционално на някои неприятни новини, защото те могат да имат ново развитие съвсем скоро.
Това ще бъде благоприятна седмица за раздяла с хора, които вече нямат място в живота ви, с които сте тръгнали по различни пътища на развитие.
Новина свързана със загуба в живота на човек, когото познавате няма да ви изненада.
Момчетата и момичетата ще очакват резултати от положени от тях вече усилия в една определена област. През тази седмица може да ви изненада измама или двуличие от страна на човек, за когото сте имали по-добро мнение, или на когото сте имали доверие.
Мъжете да избягват илюзии, да не вярват на големи обещания и самите те да избягват всякакви хитрости или манипулации. Това е важна седмица за вас, през която трябва да преминете с отговорност и чистота в действията си.
Жените ще имат възможност да се зарадват на пари в бюджета си или на добри резултати, ако работата ви е свързана с финанси. През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, особено ако то има връзка с грижи за ваш имот в друго населено място или ще бъде свързано с покупка на такъв.