Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – РАК

Рак.

През седмицата от 22 – 28 май ви предстои пътуване или среща с роднини или с приятели, които живеят на разстояние от вас.
Чрез новите ви познанства с хора от други градове или държави ще получите полезна информация, нови познания, които ще са важни за вашата работа или бизнес.
Може да получите предложение или важна подкрепа от страна на колеги или ръководител.
Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело ще могат да очакват благоприятни резултати.
През седмицата ще се ангажирате с финансов проблем на близък човек, който ще поиска помощ или съвет от вас.
Ще възникнат неотложни ангажименти свързани с човек от кръга ви роднини.
Като цяло тази седмица ще изиска по-сериозно и отговорно внимание във финансовите ви дела.
През седмицата избягвайте да давате лесно обещания, не се впечатлявайте лесно от предложения свързани с бързи и лесни пари.
Някои от вас ще обмислят много по-сериозно възможности за бизнес от дома, за допълнителна работа от дома и др.
Момчетата и момичетата ще са нетърпеливи, изнервени поради желанието им всичко да се случва бързо и по начина, по който те искат. През тези седем дни ще осъзнаете факта, че е много важно да вземете важни решения, чието изпълнение не бива да отлагате, тъй като постепенно изпадате в ситуация на хаос или застой, без достатъчно свобода за развитие.
Мъжете ще преминат през различни стресови ситуации, които трудно могат да са прогнозират, тъй като ще са индивидуални за всеки един от вас. Внимание ще изискат отношения с хора, с които работите заедно.
Жените ще получат интересно предложение или покана, които ще ги вдъхновят за реализация на нови идеи и проекти. През тази седмица ще ви се наложи да се намесите в личния или професионалния живот на близка жена, за да и помогнете да разреши свои неприятности. Изходът е лесен и постижим, но всичко ще зависи от нейната собствена воля.