Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – РИБИ

риби

През седмицата от 22 – 28 май ще имате важни или полезни за вас контакти и срещи. Особено интересни за вас ще бъдат тези, които са свързани с вашата работа или бизнес. Те в голяма степен ще определят развитието на ваши планове свързани с кариерата ви.
Бъдете внимателни в отношенията си с хора, с които общувате виртуално поради някаква причина, и които ще ви поискат помощ за реализация на своя лична цел или план, манипулирайки вашите чувства или разбирания.
През седмицата ще се преживее неочаквана стресова ситуация, която ще премине като пролетна буря в живота ви.
Момиче или млада жена ще намерят с какво да ви изненадат през тези седем дни.
Във финансов план е възможно очакванията ви да бъдат големи, а реалните доходи значително по-малки. Ще бъде важно разумно и пресметливо да планирате разходите си.
Момичетата и момчетата ще трябва да си отварят „очите на четири“, тъй като могат да станат жертва на кражба или друго неприятно събитие. Ще имате поводи или време за събирания с приятели, и няма нужда да ви съветвам да бъдете разумни с алкохола или с употребата на наркотици или други опиати.
Мъжете ще имат срещи с хора, от които ще очакват да получат ценна информация, съвет или помощ. Много позитивни преживявания носи тази седмица за вас и дано сте благодарни на това, което живота ще ви даде.
Жените ще имат притеснения свързани със здравето или с други проблеми в живота на мъж от кръга роднини, приятели или съседи. Някои ваши важни професионални или бизнес планове ще имат едно по-бавно развитие през тази седмица, но не се натоварвайте емоционално с това.