Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – СТРЕЛЕЦ

стрелец

През седмицата от 22 – 28 май ще имате ангажименти свързани с важно събитие, събиране, с изпълнение на някакво обещание или друг сериозен ангажимент.
Действията или думите на ваш роднина ще ви накарат да се замислите за смисъла или развитието на някои ваши планове или лични отношения.
Възможни са малки парични приходи в семейния ви бюджет.
Конфликти или напрежение, които ще възникнат през тези седем дни, ще намерят естествено разрешение, затова не се напрягайте, не изпадайте в паника и стрес.
През тази седмица ще се уверите, че каквото давате на другите като чувства и внимание, такова и ще получите. Но не става дума за някакви моментни прояви…
Тази седмица може да се зарадвате на действията или думите на човек, в когото сте се съмнявали, имали сте недоверие за неговата честност и лоялност.
На работното ви място може да възникне неприятна ситуация или събитие свързано с колега или с клиент.
През седмицата ще имате желание да отделите повече време за интимни или романтични преживявания, независимо от семейното си положение. Това ще бъде благоприятна седмица за предложение за годеж или за сватба.
Момичетата и момчетата ще преминат през седмица на хаос в мислите си, в желанията си, прескачайки от едно към друго, според моментната ситуация. Това няма да ви бъде в голяма полза и може да преминете през седем пропилени, безсмислено преживени дни.
Мъжете ще имат чудесно време за доказване на способности и знания. През тази седмица ще имате възможност да покажете нивото си на развитие като личности, чрез реакциите си при различни ситуации.
Жените ще имат възможност да получат яснота по въпроси или отношения, които са създавали притеснение. Ще ви учудят действията или думите на хора, с които работите заедно или с които сте ангажирани в някаква кауза.