Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – ТЕЛЕЦ

телец

През седмицата от 22 – 28 май вашите срещи или контакти в голяма степен ще зависят от вашите интереси и приоритети. Ще цените повече времето и ресурсите си и няма да ги разпилявате за неща, които в момента нямат значение за вас.
Това ще бъде благоприятна седмица да купите или продадете нещо, за уреждане на документ свързани с имот или с вещи, стока или продукция (ако сте търговци или производители).
Ще получите покана за събиране, което може да наложи да закупите подходящ подарък. Ще бъде важно да вложите някаква интересна идея и изненада в избора си.
През тази седмица може да се ангажирате с проблеми от най-различен характер на човек, който живее далеч от вашия дом.
Не са изключени грижи или разходи свързани със здравето на роднина.
Ако възникнат финансови проблеми тази седмица, не изпадайте в паника. Ситуацията ще претърпи промени и ще има по-добро развитие през следващите дни и седмици.
Момчетата и момичетата ще похарчат пари за външния си вид, за гардероба си през лятото и за други лични удоволствия. Любовта също ще отнеме голяма част от времето ви, независимо дали имате връзка в момента или търсите такава.
Мъжете ще преживеят различни моменти на напрежение и стрес. Противопоставянията ви с хора, с които имате професионални или обществени отношения ще са много емоционални. Въпреки всичко, пред вас е седмица, в която ще можете да постигнете много.
Жените ще преживяват прекалено емоционално личните си проблеми. През тези седем дни може да изпитате неудовлетворение от постигнатото досега или от развитието на някои важни събития и отношения в живота ви. Повод за събиране или емоции ще бъде събитие в живота на момиче или жена.