Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – ВЕЗНИ

везни

През седмицата от 22 – 28 май ви предстоят полезни или продуктивни разговори, които ще имат отношение към вашето образование, кариера или бизнес.
Съдействието, съветите или протекцията, която ще получите от други хора ще бъде във ваша полза, но вие не трябва да разчитате само на това.
Личните ви отношения ще преминат през няколко турболентни преживявания. Това може да се случи, защото вие или хората до вас ще сте много чувствителни, склонни към прибързани заключения и липса на търпение.
През тези седем дни сами може да си създадете емоционален и психически дискомфорт с прибързаните си решения и действия.
Седмицата ще бъде непредсказуема за пътуване, тъй като е възможно да преживеете някакво разочарование или друг неприятен момент.
Седмицата ще ви зарадва с новина свързана с успех или важно събитие в живота на мъж, когото познавате лично.
Момичетата и момчетата ще търсят помощ от родител или приятел при разрешаването на неочаквана неприятност. Една напрегната ситуация, която ще възникне през седмицата ще предизвика нежелани спорове или конфликт.
Мъжете ще бъдат емоционално и физически ангажирани с финансови дела, различни плащания или дейност, от която ще очакват добра печалба. Като цяло тази седмица ще има благоприятно влияние върху вашите лични или професионални отношения и ангажименти
Жените ще трябва деликатно да подхождат при трудни разговори с друга жена. Някои истини и факти ще трябва да се поднасят внимателно, за да има време другата страна емоционално да ги приеме.