Седмичен хороскоп за 22 – 28 май – ВОДОЛЕЙ

водолей

През седмицата от 22 – 28 май избягвайте да правите предварителни планове за близкото си бъдеще. Най-доброто за вас ще бъде да оставите нещата да се развиват по естествен начин.
Тази седмица определено ще ви донесе някои приятни изненади.
През седмицата обаче ще ви разтревожи неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.

Бъдете внимателни при покупка на битова техника за дома, смяна на мебели и др. Вероятно ще възникнат проблеми, които ще предизвикат негативни емоции или конфликти.
През седмицата избягвайте да давате личните си вещи на други хора или да вземате такива за временно ползване.
Любовният ви живот едва ли ще премине през някакви изненадващи ситуации или събития. Приемете вашите отношения такива, каквито са, ако искате да си осигурите втрешено спокойствие и мир.
През седмицата може да получите покана за среща, да направите любовно обяснение или да създадете нов романтичен контакт, най-вероятно чрез Интернет.
Постарайте се да оставите събитията през тази седмица да се развиват по естествен начин, без натиск или манипулиране от ваша страна. Така ще дадете възможност на някои събития да ви изненадат.
Момичетата и момчетата ще се сблъскат със сложния характер на човек, които е изграден егоист и има властен характер. През тази седмица избягвайте рискови действия, екстремни спортове и всичко, което може да застраши вашия или на други хора живот.
Мъжете също да внимават и да не предприемат рискови действия, екстремни преживявания или спортове, за които нямат подготовка. През тези дни от вас ще се изиска повече мъдрост и улегналост в действия и решения.
Жените ще имат възможност за професионално израстване и доказване на умения в работата или в бизнеса си. Предстои ви важен разговор от професионален или бизнес характер.