Трагедия! Цяла България се моли за медицинското светило д-р Иво Тодоров, пострадал е при зверско ПТП

Полиция.

Снимка БТА\свободен сайт

Един от най-добрите пазарджишки ортопеди – д-р Иво Тодоров бе откаран преди минути в противошоковата зала на МБАЛ- Пазарджик.

51-годишният лекар е пострадал много сериозно при катастрофа на бул. „Мария Луиза“, на метри от заведението „Ескейп“ в областния център, видя репортер на „Марица“. Инцидентът е станал преди около час.

Лекарят се движел с мотоциклета си по бул. „Мария Луиза“, от моста на Лютата към някогашния блок „Хеброс“. На около 50 метра от светофара той предприел маневра за изпреварване на сив VW Golf. В този момент водачът на лекия автомобил завил наляво за паркинга зад „Ескейп“ и последвал сблъсък с мотора на д-р Тодоров. Тепърва ще се уточнява дали е имало сигнализация на Golf-a за завоя наляво, коментираха от полицията.

Пристигналият много бързо на мястото на катастрофата медицински екип откарал веднага д-р Иво Тодоров в Спешния център на МБАЛ – Пазарджик.

В момента на мястото на инцидента продължава да има полиция, тече оглед. Там са и представители на мото клуб „Boys of Hell“, чийто член от години е пострадалият лекар. Движението на превозни средства не е ограничено.

Прочетете още:

Касапница с много деца на пътя: 14-годишна загина на място, други берат душа