Поредна хибридна атака на Митрофанова: Българи и руснаци говорят… един език!

Елеонора Митрофанова

Елеонора Митрофанова, снимка rs.gov.ru

В обидно поздравителното послание по повод 24 май (реално) съветският посланик в България Елеонора Митрофанова заяви, че „руският и българският народи продължават да говорят практически един език“. А всъщност, българи и руси говорят на различни езици, което личи по граматиката. Но просто руският е обогатен от български, след като голяма част от нашите книжовници отиват в Русия след падането на България под османска власт.

Славянството и православието са други митове, с които Русия се опитва да зомбира народите.

Какво е тяхното православие и славянство, което насърчава избиването на друг славянски и православен народ като украинския? В православния свят все повече се налага разбирането, че в Русия господства православие, което е по-близко до сатанизма отколкото до братската любов.

„Руският и българският народи продължават да говорят практически на един език, което укрепва взаимното разбирателство и връзката между тях. Наследството на светите братя да бъде вдъхновение за справяне с предизвикателствата и увереност във възможността да се постигне велика цел“, твърди безочливо Митрофанова в поредната си хибридна атака.

ВН

Прочетете още:

Оставка: Гълъб готов до седмица да излети от МС! Кълне ГЕРБ, Киро и Асен да не им се получи