Седмичен хороскоп за 29 май – 4 юни (СКОРПИОН)

скорпион

През седмицата от 29 май до 4 юни ще преживеете събития, които ще ви изненадат приятно. За някои от вас те могат да имат връзка с нови хора в кръга от роднини, приятели или колеги, с появата на нови възможности за развитие на бизнеса или кариерата, които имате.

През тази седмица ще имате благоприятно време за начало на интимно или романтично запознанство, ако търсите такова и ако най-вече сте свободни.

През тази седмица някои от вас ще преживеят разочарование свързано с нереални очаквания или недоразумения свързани с пари или с важен документ.

През тези седем дни избягвайте да се надявате на неща, които имат връзка с по-големи или неочаквани доходи и се опитайте да контролирате максимално бюджета си.

През тази седмица ще имате повод да се срещнете с роднини или с приятели, някои от които могат да бъдат за кратък период от време в населеното място, където вие живеете.

Любовните срещи и романтичните преживявания ще имат важно място в живота ви, но се опитайте да съхраните и да се грижите по-добре за хубавите неща в живота си.

От Astro.velida.net