Петя Дикова да си ходи! Трупа гаф след гаф в ефир, хората й се подиграват

Пипи и Благо

Кадър бТВ

Петя Дикова (или Пипи) от дълги години е водещ в ефира на bTV и никога не е била известна с особен интелект. В ефир тя трупа глупост след глупост в изявите си, като най-пресният пример е от тазгодишната Томина неделя (23 април), за която щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева заяви, че е повод за празнуване на… Лазаровден! Издънката предизвика вой след зрителите, които поиската радикални мерки от ръководството на Втора програма.

А в края на май телевизионният сезон е към своя финал (надяваме се и кариерата в национален ефир на Пипи), а риалити форматите, които радваха доскоро зрителите, приключиха. Един от звездните победители е Благой Георгиев, който заслужено грабна титлата „последният оцелял“ в „Сървайвър“.

Естествено, по традиция, той бе гост първо в ефира на bTV, обикаляйки из почти всички възможни предавания на медията.

Ексфутболистът имаше гостуване и при Петя, която обаче сякаш бе забравила в кой точно формат е участвал Джизъса и набързо го набута в любовното предаване „Ергенът“.

„С какво искаш да си пример на твоите деца и на всички малки зрители на „Ергенът“, които са проследили с интерес този сезон“, запита го тя.

Благой Георгиев обаче решил да не я поправя и да не лъсва още по-явно грешката й, че той не е бил част от това предаване. Вместо това, той отговаря спокойно: „За мен най-важното в живота е вярата. Така възпитавам и моите деца – във вяра. Това е най-важното нещо. Ти без вяра, не си човек според мен“, казва той.

По материал на 7dnibulgaria.bg

Прочетете още:

Линда съсипа Киро: Той си има свой живот!