Копейкин изтрещя, вика с пяна на устата: След Гешев и Къро, Щатите готвят нещо и за мен!

ВАРНА новини лого

Снимка БТА/свободен сайт

Ако има правителство с гласовете на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, „Възраждане“ ще призове за бунт пред парламента. „Ще ви призовем да излезем заедно пред Народното събрание и да влезем заедно вътре!“, заяви озлобен до краен предел Костадин Костадинов в лайф във „Фейсбук“.

Той повтори заканата си депутатите му да пречат на всякакви опити на политици от ПП/ДБ да се изказват от трибуната на парламента и обяви, че страната се тласка към гражданска война.

Костадинов не спести епитети към политическата класа, включително „национални предатели“, „фашизирани инфантили“, „подчовеци“, „позорни типове“, „изверги“, „утайка“, „невъзпитани елементарни същества“, „срам за човешкия род“.

Лидерът на „Възраждане“ навърза атентата срещу главния прокурор, убийството на Къро в Южна Африка и смъртта на адвокат Асен Джингов от кантората „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“, в която работеше Лена Бориславова. Костадинов приписа трите смъртни случая на новия американски посланик и заяви, че вероятно се готвело и нещо срещу него.

7dnibulgaria.bg

Прочетете още:

Това е ПП „Възраждане“: Цончо плюе по депутат в парламента (ВИДЕО)