ВиК ремонт променя маршрута на линия 13 във Варна

ВАРНА новини лого

Снимка ОбС - Варна

По информация на общинската фирма „Градски транспорт“ от 05.06.2023 г. (понеделник), автобусна линия 13 ще обслужва гражданите по променен маршрут както следва:

След сп. „Мир“ наляво по ул. „Студентска“ – сп. „Черноризец Храбър“, наляво по ул. „Дубровник“, надясно по ул. „Железни врата“ – сп. „Железни врата“ , надясно по ул. „Евлоги Георгиев“ – „Нов корпус на ИУ“ и сп. „бл.22“, където автобусите ще използват обръщача за престой и маневри. Няма да се обслужват спирките „Медицински комплекс“, „Сотира“, „Бриз“.

От дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ молят гражданите да не паркират личните си автомобили на обръщача на ул. „Евлоги Георгиев“ срещу бл. 22 след 05.00  ч. на 05.06.2023 г., тъй като теренът ще бъде използван от автобусите на „Градски транспорт“. Паркираните автомобили ще бъдат принудително премествани с техническо средство тип „паяк“.

Причината за временната организация е изпълнението на проект на ВиК в района и променения маршрут на линия 13 на градския транспорт.

Вижте още:

Променят разписанието на автобусите във Варна за Черешова задушница