Каква съдба ни предопределя датата, на която сме родени? – ЧАСТ 6

ВАРНА новини лого

energetika-bg

Още от античността нумерологията тълкува смисъла на числата, връзката им с човека и това как влияят на жизнения ни път. Посредством цифрите и различните им комбинации, съответстващи на датата ни на раждане, можем да разберем дали сме се появили на този свят „под щастлива звезда“, какви са особеностите на характера ни и какво бъдеще ни очаква.

Число 21

Числото 21 е духовно число, изпращащо енергията на светлите ангели, което ни помага да сбъдваме своите най-съкровени мечти и да помагаме на останалите. То носи силни вибрации и е свързано с любовта, чувствата, духовността и хармонията. Зарядът му помага на родените на тази дата да постигнат успех във всяко начинание и да покажат на останалите своя борбен дух и сила. Те са интелигентни, амбициозни, целеустремени и чувствителни, могат да сътворят една нова Вселена, благодарение на своята силна мисъл и творчески подход.

Числото 22

Огледалният образ на двойката дава двойна сила на човека, роден на тази дата. Това число е свързано с погледа в бъдещето, силната интуиция и жажда за преобразяване. Това царствено число ни помага да погледнем над нещата и да открием невидимите сили и енергии, които ни помагат да се развиваме по-успешно. Числото зарежда със спокойствие, увереност и сигурност, че всяка промяна в живота ни носи положителен заряд и хармония. „22“ притежава мащабна сила и това е причината хората, носещи го в своята рождена дата, да бъдат изключително положителни, успешни и добре реализирани.

Число  23

Числото 23 е заредено със силна вяра и желанието да променим своето настояще, като използваме за целта всички свои силни качества. Хората, родени на 23-та дата никога не се огъват пред трудностите, защото са силно мотивирани да успеят на всяка цена. Те са амбициозни, силни, креативни и притежават способността лесно да се вписват във всяка компания. Забавни и харизматични, те бързо предават своята силна енергия и на останалите.

Число 24

Числото 24 е Божието число, което носи в себе си пророческата сила да виждаме онова, което е недостъпно за човешкото око. Хората, носещи го в своята рождена дата са силно интуитивни и успяват да вникнат на дълбоко в човешката душа. Те лесно успяват да видят болката и огорчението – само като погледнат някой човек вече знаят, какъв е най-подходящият мехлем, с който могат да излекуват раните му. Разполагат със силата да подобрят бъдещето и да вложат цялата си енергия в едно наистина тежко начинание и то е да заразяват другите със своята доброта и любов. Тези хора обикновено успяват да получат всичко онова, което минава през мислите им, достатъчно е само да си пожелаят силно нещо и то скоро се превръща в реалност.

Източник: Highviewart.com

Четете още:

Каква съдба ни предопределя датата, на която сме родени? – ЧАСТ 5