„Ергенът“ Виктор спретна публичен скандал на бившата си! Очевидци не вярват на очите си

ВАРНА новини лого

Мария Тарашманова, бившата половинка на „Ергенът“ Виктор Стоянов, не може да го гледа. Всеизвестен факт е, че двойката се раздели преди няколко седмици, а пътешественичката изтри всички снимки с мачото.

Всички се зачудиха какво ли толкова е станало, че не иска дори една снимка да остави, но явно е наистина сериозно. Дали са изневери от страна на първият Ерген, или дори психическо или физическо насилие над нея (появиха се разни слухове), но отвращението на Мария е видимо.

Огромният скандал обаче избухна преди броени дни, на концерта на Джони Деп и Алис Купър в столицата. Тарашманова и Стоянов бяха на концерта, но, разбира се, с различни хора и на различни места. На излизане той явно е знаел, че тя е там и я пресреща.

Очевидци разказват, че Виктор отишъл при Мария и поискал да говори с нея, но тя му показала, че бърза и то с ледена физиономия. Тарашманова била с приятелки, но това не попречило на Стоянов да я сграбчи за ръката и да се опита да я дръпне насила, пише kliuki.bg.

„Доста хора го видяха, явно искаше да говорят и то сериозно. Личеше му, че още иска да е с нея, гледаше я влюбено, но и някак виновно. Тя обаче реагира толкова остро, че му се разкрещя да я пусне. Дръпна се рязко и му обърна гръб като буквално хукна към изхода с приятелките си“, коментират източниците.

Прочетете още:

Заплашиха с бой и пистолети Михаела Филева: „Унижи се до нула с това!“