Най–избухливите и скандални зодии

ВАРНА новини лого

Снимка: Thinkstock

Това са зодиакалните знаци, които не могат да търпят дълго някой да ги разиграва и винаги заемат някаква позиция. Когато те са ядосани започват да изригват, като смъртоносен вулкан изсипващ лавата си върху тези, които по някакъв начин са ги засегнали. Тези зодии не могат да си замълчат и просто да подминат обидата, защото за тях е въпрос на чест да застанат и да поискат сметката на човека, когато ги е наранил. Избухват бързо, а гневът им е яростен и способен да помете и невинни жертви.

Разберете кои са тези зодии, които винаги заемат позиция и търсят справедливост, дори и затова да е нужно да извадят своите нокти и лош нрав на показ.

ЛЪВ
Кралят на джунглата определено не е от най-търпеливите представители на зодиака. Лъвът всячески се стреми да стои надалеч от интриги и скандали, но когато стане напечено неговият мощен рев е способен да унищожи всички, които се стремят да му причинят някаква болка. Този знак може да избухне тогава, когато забележи някаква измама или човек, който се опитва по някакъв начин да го контролира и манипулира, тогава Лъвът не само, че няма да си замълчи, но ще изсипе целия си гняв и ще заформи огромен скандал. Този знак никога не би направил крачка назад, а смело би защитил позицията си. Дори за целта, ако е нужно ще помете всички хора, които са се опитали да му подлеят вода.

СКОРПИОН
Скорпионът е известен със своя избухлив нрав и определено не е от зодиите, които могат дълго време да държат устата си затворена, особено когато забележат някаква неправда или пък попаднат на некоректни и манипулативни хора. Тогава Скорпионите са готови да извадят своята отровна жила и да набодат човека, който ги е разгневил.

Може да се каже, че този знак има слаб ангел и бързо пали фитила, просто защото не понася простотията и лицемерието. Защитник за правото на мнение и свобода на словото, Скорпионът е от зодиите, които директно ще застанат и ще споделят мислите си, дори и те за някого да бъдат смъртоносно болезнени, той ще предпочете да остане открит и истински. Каквато и цена да трябва да заплати след това, той няма да се поколебае да го направи. Хаплив, избухлив и скандален Скорпионът знае как да отстоява позицията си и винаги го прави с чест и достойнство.

РИБИ
Напук на всеобщото мнение, че Рибите са мили и спокойни, в действителност този воден знак е като ходещо кълбо от нерви, което постоянно се разплита и изстрелва болезнени реплики върху тези, които по някакъв начин са го подразнили. Рибите трудно прощават, а дори и да го направят винаги си имат едно наум за човек, който веднъж вече се е опитал да ги предаде.

Дори и на пръв поглед изглеждащи търпели и тихи, Рибите са знак, който може да експлодира във всеки един момент, особено когато някой се е опитал да черпи слава на техен гръб или пък е решил да ги измами. В този момент просто им пада пердето и започват гръмогласно да обстрелват обидни реплики, с които спокойно могат да закопаят всеки човек и да го наранят наистина запомнящо се.

Източник: highviewart.com

Четете още:

Хороскоп за неделя, 25 юни (ВСИЧКИ ЗОДИИ)