Пребиха момче с бухалка: Когато караш внимателно си виновен, защото пречиш на „царете“

ВАРНА новини лого

Източник "Фейсбук"

Във фейсбук групата „Катастрофи в София“ се появи публикация, от която става ясно, че пиян ром е налетял с бухалка на друг шофьор. Действието се развива на бул. „Борис III“ до 6-то РПУ в София, към 8 ч. сутринта.

Мургавият бабаит е задържан и е пуснато обвинение срещу него заедно и с доказателства и медицинско. Задържаният е бил е пиян и е превозвал неразрешени субстанции. Свалени са му номерата и му е взета колата. Потърпевшият е добре, но свидетелите са избягали.

„Видях го тоя селянин мръсен, гол до кръста вади бухалка на някакво момче. Не беше в трезво състояние“, коментира очевидец.

Пострадалият младеж даде повече подробности и сподели снимки.

„Потърпевшият съм аз. Наистина никой не дойде да ме подкрепи, след като бях извлечен от колата и ударен в главата с бухалка и ритник, а докато бях в колата си получих шамар. Циганинът е задържан и срещу него е пусната жалба, автомобилът снет от регистрация“, написа Яни Минчев.

„Когато караш внимателно си виновен, защото пречиш на тия, които се мислят за царе на пътя, карайки с несъобразена скорост, изпреварвайки кола, която вече изпреварва друга. С 0,60 промила, укриване на документи и неадекватно поведение не му се получи номера на тая маймуна“, добави той.

7dnibulgaria.bg

Прочетете още:

Двама загинали и 23-ма ранени при 21 тежки катастрофи в страната за денонощие

Интензивен трафик на всички ГКПП по границата с Гърция