Шат на патката главата: Ало, депутатката Стела, ПП и твоята „ДеБъ“ прецакаха Варна!

ВАРНА новини лого

В неистовото си желание и вече отчаяна да чака номинацията си за кмет на Варна от ПП/ДБ депутатката Стела Николова лъже и маже на едро. Трябвало новата местна власт да иска пари и да вдигне втори Аспарухов мост. Как удобно забравя депутатката Стела Николова, че кабинетът „Петков” с участието на нейната партия ДеБъ спря всички големи инфраструктурни проекти за Варна, а сега служебното правителство на Радев, за когото тя казваше: „прав е президентът…”, прекрати проекта за АМ ”Черно море”, неразривно свързан с втори Аспарухов мост.

Депутатката Стела, която кара втори мандат за има – няма две години, никога не е обелила дума за недовършената АМ „Хемус”, никога не е питала и искала пари от кабинета с участието на ДеБъ за финансиране на проектите за Варна, включително и за втори Аспарухов мост. Това е работата на народните представители – да настояват за развитието на града, от който са избрани.

Както направиха депутатите от ГЕРБ/СДС – Варна и поискаха над 200 млн. лева от Бюджет – 2022, за да се отпушат блокираните над 10 проекта в града, сред които е проектът на АМ „Черно море”, без който няма как да говорим за втори мост на Варненското езеро. Тогава варненските депутати от Промяната, ДБ и БСП гласуваха против допълнителното финансиране за града.

А кабинетът „Петков” щеше да строи 5 моста и три тунела . Депутатката Стела да посмали лъжите и внушенията, а да се хване за работата, за която е избрана, възмущават се варненци дори и от другия лагер на опонента й за кметската номинация Благомир Коцев.

Видео:

Прочетете още:

Шат на патката главата: Депутатката Стела извади зелената шибалка