Дата на раждане 22 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

числото двайсет и две

thefactsite.com

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 22-ро число от месеца

Качества
22 е числото на ангелите, което носи силна магична енергия към своите притежатели. Хората родени на 22 –ри са изключително усърдни, талантливи, изобретателни и съсредоточени в своите задачи. За тях е важно да се занимават с дейности, които носят някаква благотворителна кауза, така успяват да подържат своето добро реноме и да внасят радост в очите на другите.

22-ките са проницателни и разполагат с шесто чувство, което им помага да надникнат в мислите на хората и да разберат, какво крият в дълбините на своето съзнание. Продуктивни, енергични и дисциплинирани това са хора, които никога не оставят своята работа за по-късно, нито пък вършат нещата през пръсти. Сборът на това магическо число създава четворката, която е свързана с пречистването във всеки аспект от живота ни. То е съсредоточено към вътрешната борба и откриването на духовна сила, която би могла да ни помогне да се изправим срещу всяко изпитание.

То зарежда своите притежатели с божествена енергия, твърдост и смелост, а именно това е причината хората родени на 22-ро число от месеца да не изпитват особени колебания във вземането на важни решения. Вътрешните стремежи на хората родени на тази дата са свързани с промяната и достигането до върховата точка на развитие, която би могла да им отвори най-благоприятните пътища, чрез които да достигнат до върха. Всъщност тези хора излъчват мощни енергийни вълни, които успяват да се усетят още при общуването си с тях и да заредят и останалите със своя хъс и амбиции. Въпреки че на моменти самите те губят вяра в собствените си сили, хубавото при тях е, че никога не го показват пред другите и не разкриват своите слаби страни за да не станат жертва на обстоятелствата.

Взаимоотношения
Въпреки че не изпитват сериозни вътрешни противоречия, хората родени на 22-ро число от месеца не могат да се доверят лесно на всекиго и да отворят душата си за човек, който предварително не е преминал през множество тестове, с които да докаже пред тях своята вярност. Общуването с 22-ките протича лесно и приятно, просто защото тези хора разполагат с огромен арсенал от интересни истории.

Когато се влюбят 22-ките се стремят още в самото начало да покажат на партньора си какво искат от тази връзка и как не биха се поколебали да си тръгнат, ако усетят някаква лъжа и фалш в нея. Силни, но и дълбоко чувствителни, те знаят цената си, а това е и причината много да внимават кого допускат в живота си и на кого отдават своето внимание и доверие. Обикновено 22-ките имат шепа приятели около себе си, но това винаги са хора, на които могат да разчитат на 101 % и които по никакъв начин не биха ги подвели.

Щастливи цветове
Щастливите цветове за хората родени на 22-ро число от месеца са: бял и син. Това са цветовете, които ги зареждат с божествена енергия и им помагат да повярват в силните си качества.

Бъдеще
Ако 22-ките се стремят към хармонично разбирателство и повече доверени хора, трябва да положат малко усилия в тази посока и да пречупят на моменти своята негативност, която ги кара да се затварят в себе си. Другото важно нещо е, че не трябва никога да се самозабравят, особено когато са достигнали върха, точно тогава трябва да помнят всички онези хора, които са обърнали дланите на ръцете си за тях, за да могат да се издигнат и придвижат по-бързо към успеха. Животът е едно колело, което ни върти на постоянни обороти, но истината е, че колкото по-бързо се абстрахираме от проблемите и всичко онова, което не можем да променим, толкова повече време ще имаме за любимите си хора и приятните занимания в живота си.

Източник: HighViewArt

Четете още:

Дата на раждане 21 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще