Седмичен хороскоп 18 – 24 септември (ДЕВА)

дева

През седмицата от 18 – 24 септември ще преживеете едно емоционално събитие, свързано с жена от семейството ви или от кръга ви роднини. Очаквайте интересни и емоционални събития с ваш близък роднина или приятел. Най-вероятно, този човек живее в друг дом или в друго населено място, въпреки че е възможно и да пътува през тази седмица към вашето населено място. Това ще бъде благоприятно време за нови начинания, за решения свързани с бъдещи промени и др. Бъдете по-категорични в това, което правите, или което решавате. В работата си може да очаквате появата на нови хора като колеги, ръководител или клиенти.

Развитието на служебните ви ангажименти и постигането на конкретни резултати ще зависи по-малко от вас и повече от действията на други хора. Може да ви разстрои новина, свързана с неприятно събитие в живота на хора, които познавате и да се появи неочакван нов ангажимент или да бъде повод за пътуване. Тази седмица ще се запомни с различни изненади в живота ви, но те ще са предимно положителни или тяхното развитие ще бъде във ваша полза. Момчетата и момичетата ще очакват финализиране на действия или събития, чието начало е някъде в предишните няколко седмици. Една неприятна новина или житейска драма ще ви покаже, че в живота има и други реалности освен тази, в която вашите мечти съществуват. Възможна е раздяла с приятел, поради нечестна или разочароваща ви постъпка от негова/нейна страна.

Мъжете ще имат възможност да се възползват от една интересна оферта свързана с изгодна покупка, кредит или друга облага от финансов характер. Любовният ви живот може да бъде интересен, особено ако преживявате някакъв флирт или интересна авантюра. През тази седмица може да посрещате гости в дома си, да отидете някъде на гости или да присъствате на важна среща. Жените ще имат своите задачи свързани с домашното имущество, с неговата поддръжка, дребни ремонти или подмяна. Имуществените ви дела ще заемат голяма част от вашите задачи през тези седем дни. В работата си ще имате идеи, които ще търсите начини да реализирате, според конкретната ситуация, в която се намирате.