Седмичен хороскоп 18 – 24 септември (ЛЪВ)

лъв

През седмицата от 18 – 24 септември ще преживеете стресова ситуация или ще възникне напрежение около ситуация в живота на дете или на млад човек. Ще ви зарадват новини, свързани с бъдещо майчинство, с раждането на дете или с друго важно събитие в живота на ваши роднини или приятели. Интересни и емоционални събития могат да очакват тези от вас, които имат собствено дете или внуче. Бъдете внимателни с финансовите си дела. Не бива да се страхувате, но трябва внимателно да следите бюджета си. Ако сте в процес на оформяне на документи, договор или други финансови споразумения проверявайте и най-малките детайли. През седмицата едно от разочарованията ви може да има връзка точно с пари.

В някои семейства напрежението в отношенията ще бъде сериозен проблем и ще провокира конфликти за дребни неща. Трудно ще постигнете хармония, поради деликатността на проблемите, които създават това напрежение. Добре е да осъзнаете факта, че, ако тази тенденция се запази, стабилността на семейството и на роднинските ви отношения ще бъде под въпрос. Помислете какво искате и какво може да направите за да стабилизирате отношенията си и дали са възможни компромиси от ваша страна. През седмицата може да посетите роднина или приятел, който има здравословни проблеми или е на лечение в болница. Момичетата и момчетата ще трябва да окажат помощ или съдействие при изпълнение на някои домашни дела и ангажименти. Мислите ви могат да хвърчат в различни посоки, но разсеяността ще ви създаде проблеми.

Жените ще се наложи да заемат изчакваща позиция и да не форсират развитието на неща, които са важни за бъдещето им. Изненади могат да възникнат в почти всяка една сфера от живота ви. Близък човек ще направи нещо добро за вас или ще има благоприятно влияние върху делата ви. Мъжете ще са енергични, склонни към различни експерименти или нововъведения. Отношенията ви с хора от ежедневието ви ще са полезни и продуктивни за вас. Конфликтите могат да ви върнат назад в началото на някои ваши планове или идеи. Избягвайте паника при всяка неочаквана или неприятна новина.