Седмичен хороскоп 18 – 24 септември (РАК)

Рак.

През седмицата от 18 – 24 септември може да възникне ситуация, в която да ви бъде казано нещо, което ще звучи твърде хубаво, за да е истина. Ако имате някакви съмнения в истинността на казаното, кажете просто „не“ и продължете напред. Не се съгласявайте с нищо и не подписвайте нищо, за което нямате 100% убеденост че е вярно или добро за вас. Ще можете да се зарадвате на една придобивка или радостна новина в дома ви, която може да се окаже важна за цялото ви семейство. Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти, свързани с имот, за покупка или продажба на вещи и имущество. Възможно е да възникне необходимост от  контакти с юридическа институция по лични, обществени или имотни дела.

През тази седмица ще ви се наложи да се откажете от някои свои идеи и планове, което ще бъде най-доброто действие от ваша страна, засега. Може да възникне необходимост да вземете бързи решения, да пътувате неочаквано или да предприемете други някакви промени. Ще получите новини, свързани със здравословен или друг важен проблем на приятел или роднина. Мнозина ще преживеят безпокойство или притеснение поради възникването на неочакван разход за дома или за дете. Като цяло, през тази седмица е добре да внимавате с разходите или финансовите си отношения. Момчетата и момичетата ще трябва да внимават с какви физически (екстремни) действия се ангажират. Не допускайте да прекалявате с нищо, което може да застраши вашия живот или вашата репутация.

Жените ще запомнят тази седмица с постигането на конкретни важни резултати в семейните си и професионални дела. Отношенията ви с близки хора или с колеги ще определят важни събития през тези седем дни. Домашните ви дела ще бъдат важни и не бива по никакъв начин да бъдат оставяни на заден план. Мъжете ще преживеят по-емоционално неприятности, върху чието развитие няма да имат контрол. Тези от вас, които имат деца ще очакват да получат някакви новини или ще преминат през някакви преживявания свързани с тях. Мислите ви през този период ще са свързани с неочаквани събития в кръга ви от роднини, приятели или в страната, където живеете.