Седмичен хороскоп 18 – 24 септември (ВЕЗНИ)

везни

През седмицата от 18 – 24 септември може да възникне необходимост от посещение в дома на роднини или семейни приятели по неприятен повод. Отношенията в семейството ви ще преминат през различни емоционални преживявания, за които ще се изиска търпение и твърдост от ваша страна. Ще се решава бъдещето на важни за вас лични, професионални или политически отношения. Не правете компромиси, които вътре в себе си смятате за погрешни. Последствията определено няма да са приятни или няма да се развият във ваша полза. Предстои ви важен разговор с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител, клиент, съдружник и др. Мнозина ще пътуват или ще посрещнат гости от друго населено място. Избягвайте да правите опити да манипулирате хората около вас, да използвате хитрост за да реализирате свое желание или цел.

През тези седем дни ще ви се наложи да вземете трудно решение. Вероятно, това ще се дължи на факта, че е свързано с нещо, което не ви харесва или е против вашите възгледи. Ще успеят да ви изненадат хора, които са ваши стари приятели или познати. Възможна е неочаквана среща, телефонно обаждане и др. Във финансов план избягвайте очаквания за по-големи приходи или успехи, за да се съхраните от големи разочарования. Някои любовни или емоционални проблеми в личния ви живот ще са знак за наложителни промени. Неприятностите тази седмица ще бъдат с цел да ви покажат нови начини за разрешаване на стари проблеми. Бъдете отворени да се променяте, да живеете в едно ново време, при едни нови обстоятелства. Ще трябва да сложите в ред не само личните си отношения, но и отношенията си с хора, които са ваши приятели, съседи или колеги.

Момичетата и момчетата ще имат благоприятна седмица за развитие на личните си дела. Ако търсите някаква почасова работа, за да си осигурите джобни пари – времето е подходящо. Ще ви се наложи да мислите за ваша грешка или пропуск от близкото ви минало, тъй като ще попаднете в сходна ситуация. Мъжете да се пазят от измама, самозаблуда и фалшиви приятели. Насочете вниманието си към осигуряване на домашен комфорт както за вас, така и за хората, с които живеете. Покупка на нова вещ за дома, подмяна на счупени уреди, ще бъдат полезни и практични действия. В работата или в бизнеса си избягвайте неприятности с хора, които искат да ви злепоставят, да изпъкнат с качества, които не притежават, използвайки вашите лични умения и знания.

Жените ще имат благоприятно време за пътуване особено, ако то е свързано с важна задача, работа, бизнес и др. Конфликтите или проявите на ревност през тази седмица ще създадат нежелана дисхармония в живота ви. Приемете това, което имате в личния си живот и в любовта, без да променяте или контролирате отношенията си. Не и тази седмица!