Седмичен хороскоп 18 – 24 септември (ВОДОЛЕЙ)

водолей

През седмицата от 18 – 24 септември ще получите най-различни новини, които може да имат за цел да провокират някакъв конфликт или напрежение в личния ви живот. Ще възникнат ангажименти, свързани с ваш роднина. Тяхното изпълнение ще изиска от вас една по-голяма ангажираност, определена осведоменост, използване на познанства с други хора, за тяхното изпълнение. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събития, свързани с рожден ден, годеж, сватба, юбилей и др. Благоприятно време за постигане на професионални успехи особено, ако работата ви е свързана с пътуване или с хора от друго населено място, за начало на нова работа, дори ако това изисква пътуване или преместване в друго населено място или държава за даден период от време.

Ще възникне деликатен проблем за разрешаване, свързан с дете или млад човек, най-вероятно, от собственото ви семейство. Ако се отнася за работата ви, ще сте подложени на по-голям психологически натиск и напрежение. В някои случаи, това може да предизвика желание за нова, по-спокойна работа. Ще имате повече разходи и по-малко приходи, но това няма да бъде дълготрайна тенденция. Ще възникнат кратки затруднения при получаването на пари или при работа с документи от финансов характер. Може да получите помощ или съвет във финансовите си дела от страна на роднина. Момичетата и момчетата ще са склонни към лековерие, наивност или заблуда. В семейството ще възникнат причини за сериозни разговори свързани с бъдещето. Седмицата може да отвори за вас нови възможности, но само, ако сте готови да се възползвате от тях! Всичко ще зависи от усвоените досега знания, опит, наличието на амбиция и чувство за отговорност.

Жените ще преодолеят някои сложни емоционални ситуации на работното си място, които обаче ще помогнат за придобиване на по-реална представа за колеги, клиенти или относно конкретната длъжност, която изпълняват в момента. Мъжете ще изпитат силен гняв или разочарование от действията или думите на човек, който не само ще постъпи нечестно в една ситуация, но ще направи опити за злепоставяне или манипулиране на събитията. Ще имате очаквания, за които ще трябва да проявите търпение, тъй като тяхната реализация през тези седем дни е малко вероятна.