Битов скандал е причината за двойно убийство и самоубийство

ВАРНА новини лого

Подаден е сигнал за стрелба в Черногорово. Установени са труповете на 3 лица – 2 жени и мъж. И тримата са членове на едно домакинство – баща, неговата жена и дъщеря им. 71-годишният баща е прострелял съпругата и дъщеря си, после се е самоубил.

Извършителят е имал разрешително за ловна пушка. Това заявиха от прокуратурата и МВР за двойното убийство и самоубийство в Пазарджишко.

„Телата на тримата са намерени в двора на къщата в кв. „Гьол махала“ в Черногорово. До трупа на самоубилия се мъж е намерен пистолет, експертиза ще докаже дали той е стрелял с него, или с друго оръжие. Засега нямаме данни да е употребил алкохол, но е назначена експертиза, от която ще стане ясно дали в кръвта на стрелеца има някакъв вид алкохол“, това коментира старши комисар Даниел Луков, шеф на ОД на МВР-Пазарджик.

Всички факти събрани до момента сочат, че се касае за прострелване на две лица и самоубийство. Тепърва ще се установява дали са имали обтегнати семейни отношения и спор за имоти. Това се знае в много тесен семеен кръг, допълни полицейският шеф.

„Мотивите са в процес на изясняване“, допълни окръжният прокурор Албена Кузманова. Тя коментира, че Стефан Дивеков е с чисто криминално минало, не е имало сигнали за домашно насилие. „Няма данни да се водят на регистрации в психиатрични заведения. Каквото и да говорим ще е предположение, тъй като разследването продължава“, коментираха от Окръжна прокуратура и ОД на МВР – Пазарджик, предава 24 часа.

По-рано днес трима души бяха намерени убити в пазарджишкото село Черногорово. Мъжът е Стефан Дивеков, с прякор Хищника. По непотвърдена информация до стрелбата се стигнало след семеен скандал, той застрелял жена си Невена и дъщеря си Милка. Дъщеря му живеела в Германия, но се прибрала за няколко дни. В събота трябвало да пътува обратно.

novini.bg

Прочетете още:

Намериха шестима мигранти, скрити в тайник на микробус