Дата на раждане 29 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

ВАРНА новини лого

HighViewArt

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на 29-то число от месеца

Качества
Бунтовници по душа, заредени с доза песимизъм, но и нотка нежност, хората, родени на тази дата са наистина необикновени и вълшебни личности. Двойката е числото на чувствеността и емоциите, а деветката числото на човека войн, който успява да се разбунтува и да премери сила с най-великите хора в света. Двете числа в действителност са крайно различни и именно това носи и чара на числото 29, което успява да обедини в себе си нежността, песимизма и силата на властта. Хората родени на тази дата са безкрайно упорити, умни, практични, решителни и никога няма да видите как заразяват своите задачи по средата, по-скоро ще забележите как преминават през вас, като яростен бик гонещ до последно целта си.

Романтици по душа и прикрити мечтатели, тези хора обикновено се мятат във войната, преди да са разбрали за какво всъщност е тя и това се дължи на планетата Марс, която е и под влиянието на това интересно число. Въображение, активност и властен нрав са силите, които ги дърпат напред и ги карат да се борят докрай за своите най-съкровени желания. На моменти прекалено властни и амбициозни, в други пък безкрайно покорни и нерешителни, това са вътрешните конфликти, които бързо ги превръщат в изключително странни и трудни за разбиране хора.

За тях победата е важна, но когато не успеят да я помиришат и друг човек заеме почетното място на стълбата, те могат да изпаднат в дълбока депресия. Хората родени на тази дата имат прекрасни организаторски умения, чрез които успяват да се доберат до едни наистина високи позиции в своята професия. 29-ките са хора, които няма никога да погледнат назад в миналото, а ще се нагърбят с тежестта на своята мечта, дори ако се наложи да прегазят другите, те ще го направят за да се доберат да успеха.

Взаимоотношения
Сексуални, романтични и лесно влюбчиви, те са хора, които могат бързо да заобичат някого и да се отдадат на най-страстните си емоции. Въпреки тяхната романтична нишка обаче често страдат от някакви комплекси, обикновено свързани с невъзможността си да облекат всичките си думи в действия, особено когато става въпрос за чувства и секс. За тях е важно да “разкрасят“ своите измислени, но вълшебни характеристики човека до себе си, чак след това могат да се почувстват напълно задоволени и спокойни в своята връзка. 29-ките на моменти са много трудни за разбиране хора, които държат да бъдат искрени, дори когато с тази своя честност нараняват другите. Благодарение на своята природна интелигентност те успяват да привлекат вниманието и да се радват на големи приятелски кръгове.

Щастливи цветове
Щастливите цветове за това число са: бял, златен и розов. Когато притежателите на това число са заобиколени от тези цветове се чувстват по-хармонични, спокойни и щастливи.

Бъдеще
Хората на тези дата обикновено се стремят да налагат своето мнение над останалите, което е и техния малък недостатък. Въпреки това те са изключително силни и харизматични, а това е и причината винаги да достигат успешно до своите цели и да се радват на красиви победи. Колкото по-бързо се отпуснат и си поемат въздух, толкова по-бързо ще разберат, че животът не е създаден само за битки и безкрайни анализи, в него има много красота, емоции и любов, която задължително 29-те трябва да се опитат да открият и съхранят. Когато успеят да действат само в една посока и спрат да променят решенията си толкова често, ще могат да усетят стабилност и да се радват на пълна хармония със своята половинка в живота.

 

Източник: HighViewArt

 

Четете още:

Дата на раждане 28 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще