Коцев започна и води кампанията си с брадати лъжи

колаж

Благомир Коцев – кандидат за кмет на Варна от ПП/ДБ, започна кампанията си с брадати лъжи, които продължава да повтаря до днес.

Първа лъжа: Ремонтите се извършват само от Община Варна.

Истината: Ремонтите на централните улици в града от общината се извършват след като приключи работата на ВиК – Варна, тъй като се изпълнява европейски проект за нова канализация и водопроводи.

Втора лъжа: Община Варна не работи планово, защото изведнъж сега се копае в целия град.

Истината: Община Варна е планирала преасфалтиране, изграждане на нови тротоари още през 2020 година, като е съобразила обектите с тези, които ще разкопава ВиК. Целта е ВиК да подмени първо подземната инфраструктура, а общината после да поставя асфалт. А не обратното. Ремонтите обаче закъсняха, заради забавения проект на ВиК, който вместо през 2020 г., стартира едва преди 2 месеца. Причините са калпавото управление на Промяната, което блокира всички проекти в страната.

Трета лъжа: Няма прозрачност за ремонтите.

Истината: Всички финансови разчети за ремонтите са включени в капиталовата програма на общината, която е минала на обществено осъждане и е приета от Общинския съвет. Кампанията на Благомир Коцев е изградена на лъжи, както и целият му живот. Специалист по тегленето и невръщането на кредити за милиони, той се опитва днес да получи на кредит доверието на варненци без никакви намерения да обслужва с действията си като кмет този кредит.

Прочетете още:

ПАНИКА в Narod.bg: Благомир Коцев на мушката на прокурор за незаконен договор, присъдата е 5 г. затвор