Ужасяваща жестокост! Обесиха четири кучета на главен път

Колаж.

Четирите кучета са били жестоко обесени с медна тел на главен път край Пловдив. За нечовешкото зверство разказа Николай Варшилов във Фейсбук профила си.

„Пътувайки съботно към рудник Цар Асен с идеята да си почина, ви показвам какво ме сполетя на входа на село Цар Асен, Пазарджик, от което ми се подкосиха краката. На главния път показно ОБЕСЕНИ четири /4/ кучета с медна тел! Оставени там да гният и да може всеки, включително и деца, да видят тази покъртителна гледка, от която и най-големият и силен мъж би му причерняло“, написа мъжът в социалната мрежа.

„Нямам нито думи, нито каквото и да било за тази постъпка от жалкото подобие на човек, което го е извършило. Моля, всеки който има някаква информация за това зверство, да сигнализира в полицията и дори и малък шанс да има да се залови този престъпник, пак е лъч надежда. Днес са кучета, утре може да бъдат хора там. Това е България“, добави още Николай Варшилов.

В публикацията той е отбелязал и страниците на Министерство на вътрешните работи и Българска Агенция по Безопасност на В публикацията той е отбелязал и страниците на Министерство на вътрешните работи и Българска Агенция по Безопасност на Храните Пазарджик с надеждата институциите да се самосезират и да се предприемат незабавни мерки за установяването на извършителя на зверството.

7dnibulgaria.bg

Прочетете още:

Предотвратете есенната депресия