Стойка Пипирудата влиза в „Клетката“ с Асен Блатечки

Стойка Пипирудата

Известната като Стойка Пипирудата от първия сезон на „Биг Брадър“ ще си партнира с актьора Асен Блатечки в новия сериал „Клетката“, твърди kliuki.bg.

Стойка Стефанова, както е истинското й име играе затворническа надзирателка, охраняваща главната героиня, в чиято роля е Гергана Данданова. На Асен Блатечки пък е поверена ролята на инспектор социални дейности Димитър Пелев.

Сериалът ще проследи в 12 епизода драматичната история на смела и силна жена на име Ина Арнаудова (Гергана Данданова), която животът изправя пред изключително тежка морална дилема в опит да спаси отрочето си. прогнилата от корупция система поставя не само Ина, а и цялото й семейство в капан и тя е принудена да се бори за справедливостта с всички средства. Завръзката на историята е белязана от ужасяващ инцидент, който ще преобърне живота на главните герои, поставяйки ги пред напрегнати обрати и непосилни препятствия.

Актрисата Гергана Данданова коментира, че всъщност сериалът е отражение на действителността. Самата тя е много щастлива, че е част от проекта, а героинята й е нежна и чувствена, но в същото време силна и действена жена, която продължава напред и се бори дори в най-тежките моменти. Животът обаче подлага силата на духа й на редица изпитания, от които ще научи важни уроци.
Един от основните въпроси, поставен от сериала, е клетката вътре в нас, която трябва да се опитаме да разбием, за да може да живеем по-пълноценно, отбелязва Данданова.

Това е първата роля в сериал за Стойка Пипирудата. Нейният герой е положителен, а и в екипа са предимно млади хора. До момента тя участваше само в незначителни театрални проекти. Стартът на сериала ще бъде даден на 29 септември от 22 ч. по NOVA.

Източник: „Уикенд“

Прочетете още:

Жиголо припадна по време на оргия със свещеници