Съпругата на Бай Ганьо! Нашенки се млатиха на празничен концерт (ВИДЕО)

Побой.

Източник GlasNews.bg

Няколко жени си спретнаха бой на празничен концерт в Садовец, видя GlasNews.bg. На 23 септември в програмата специално участие е взела поп фолк певицата Соня Немска. Самата тя промотираше участието си в официалната си страница във Facebook чрез видео спот.

Празничният концерт обаче е бил помрачен от няколко жени, решили да си спретнат кеч на площада в селото.

На видеа, разпространени в социалните мрежи Facebook и Tik-Tok, се вижда как възрастна жена се приближава към поп фолк певицата Соня Немска и се опитва да й каже нещо. Фолкаджийката обаче се дърпа от жената с побелели коси и размахва пръст. Секунди по-късно жената показа неприличен жест с ръце.

В ситуацията се намесва жена с бяла тениска, която хваща за ръцете възрастната жена и двете започват да танцуват. Малко по-късно обаче жена с розова тениска хваща за косата танцуващата с възрастната жена и започва да я дърпа. Появява се и мъж, който с цигара в уста и с бира в ръка, също се включва в сбиването между жените.

Докато жените се млатят, Соня Немска изпълнява песента си „Тя е топ“. Вероятно на събитието не е присъствала охрана, която да разтърве биещите се жени.

Към този момент причината за възникналото спречкване е неизвестна.

„Когато Соня Немска започне да пее – всичко пощурява“, пише на едно от видеата с женския бой.

Прочетете още:

Криско призна, че се е превърнал в абсолютен чичко