Фамилия Костадинови, много партии и трима кандидат-кметове! Коалиционното семейство от с. Приселци, Община Аврен отново на сцената! Готови за Гинес

коалиционното семейство

Коалиционното семейство от с. Приселци, община Аврен. Трима кандидат - кметове

Преди година ви разказахме за семейство Костадинови от с. Приселци, община Аврен. Тогава главата на фамилията г-н Симеон Костадинов беше заместник областен управител от „Демократична България“. Той е бивш общински съветник в Общински съвет-Аврен от листата на “НДСВ” и от “Демократична България”, и неуспешен кандидат за кмет на Община Аврен. Партийното му минало също обхваща и „СДС”.

Днес г-н Симеон Костадинов явно е изживял нов катарзис и е кандидат за кмет на община Аврен от ИТН-ВМРО-Левицата!

На „сметката“ на г-н Костадинов – баща по пътя към властта до тук можем да преброим 6 партии…

Синът Ивайло Костадинов, който в момента е кандидат за кмет на Варна от ИТН, активист и общински координатор на партията на Слави Трифонов, за своите 23 години явно е натрупал „значителен“ политически и житейски опит и е повлиял върху новата смяна на партийната принадлежност на главата на семейството или пък има друга причина, свързана и със самата безпрецедентна коалиция между ИТН-ВМРО-Левицата за кметският стол в община Аврен.

Вторият син Димитър Костадинов, също може да е помогнал за коалицията. Той активист на Левицата и преди година беше кандидат за депутат от партията на Мая Манолова- „Изправи се България“.

Днес Димитър Костадинов е кандидат за кмет на варненският район Младост от… Левицата разбира се. Той е и начело на листата на кандидати за общински съветници във Варна…

Каква е връзката с ВМРО на коалицията и дали там не е намесен я някой баджанак или братовчед, това все още не знаем, но предстои да разберем.

ВН

Припомняме:

Коалиционно семейство в село Приселци, Община Аврен. Трима кандидати от 3 партии