Патрик Демпси е избран за най-сексапилният мъж за 2023 г.

ВАРНА новини лого

People/Carter Smith

„Радвам се, че това се случва на този етап от живота ми“, казва актьорът от филма „Ферари“. 

Изминаха почти две десетилетия, откакто Патрик Демпси се появи на малкия екран като неврохирурга Дерек „Макдрийми“ Шепърд в сериала „Анатомията на Грей“ (още по-дълго от пробивната му роля на очарователен изгнаник в „Can’t Buy Me Love“ от 1987 г.). Статутът му на сърцеразбивач предизвика такава фенска лудост, че през годините той украсяваше страниците на списание „People“ безброй пъти. Сега, Патрик получава короната на „най-сексапилния жив мъж“ на годината.

„Радвам се, че това се случва на този етап от живота ми и със сигурност гали егото ми“, казва 57-годишният актьор. „Хубаво е да получиш признание, ще го използвам за нещо положително.“

Най-близък до сърцето му е Центърът „Демпси“, който той основава в чест на покойната си майка, за да подкрепя болните от рак и близките им. Другите му страсти са да бъде семеен мъж със съпругата си Джилиан, 57 г., гримьор и основател на собствена линия за чиста козметика, и децата им Талула, 21 г., и 16-годишните близнаци Съливан и Дарби, както и да усъвършенства склонността си към шофиране на състезателни автомобили.

Но какво минава през ума му, когато чува новината, че е избран за най-сексапилния мъж?

“Бях напълно шокиран, помислих, че някой се шегува с мен. Никога не съм си представял, че мога да бъда в тази класация.“

Що се отнася до това как ще реагират децата му, Демпси настоява, че те просто ще му се подиграват и ще измислят всякакви причини, поради които не трябва да има тази титла. Но за него това е добре, защото именно децата му го поддържат млад, споделя актьорът. През декември Демпси ще покаже състезателните си умения в биографичния филм „Ferrari“ на режисьора Майкъл Ман, където играе италианския пилот Пиеро Таруфи.

Източник: „HighViewArt“

Четете още:

„Свръхчовек“ във Варна