Трите зодии, които ги чакат решаващи промени в любовта и брака през 2024

влюбени

През 2024 г. светът продължава да изпитва влиянието на кармичните възли, протичащи по оста Везни и Овен, която владее връзките и любовта.

Предстоящата година ще донесе феноменален брой разводи и сватби, както и глобална преоценка на самата стойност на любовта. Възелът на миналото Кету, намиращ се във Везни точно до януари 2025 г., призовава да превърнете качествените взаимоотношения във ваша основа, която трябва да ви помогне да се реализирате.

През 2024 г. ще видим и преминаването на Юпитер, планетата на даровете и помощта от Вселената, в знака на Близнаци. От 10 юли до 15 юли 2024 г. можете да срещнете любовта, която ви е била кармично предопределена. Затова запишете тези дати в календара си и не забравяйте да ги проверите през лятото.

Ето кои зодии ги чакат съдбовни промени в любовните отношения през 2024 г.:

Овен

Възелът на бъдещето се движи през вашия знак, давайки ви феноменален шанс да излетите. А възелът от миналото ви принуждава да прецените до каква степен съществуващият ви съюз е вашето „място на сила“ и нещо, на което можете да разчитате. Затова вашият брак или дългогодишна любовна връзка ще бъдат подложени на сериозно изпитание – от 25 март до 8 април, а след това от 18 септември до 17 октомври.

Това е страхотно време за срещи за несемейни Овни – Юпитер навлиза във вашия сектор за пътуване и учене, където влиза в съвпад с Венера през юни 2024 г. Тогава можете да срещнете любовта, изпратена свише.

Близнаци

През 2024 г. планетата на щастието и управителят на вашия брачен живот Юпитер навлиза във вашия знак! Това означава, че по волята на съдбата ще срещнете сродна душа. Между другото, човекът може да се появи почти внезапно и в рамките на една година ще решите да узаконите връзката си с него.

За женените Близнаци септември ще бъде важен, тъй като започват затъмнения във вашите кардинални домове на хороскопа. Още на 18 септември ще има пълнолуние в сектора на статуса, което може да донесе развод.

Везни

През цялата 2024 г. ще бъдете в анализ на взаимоотношенията и вашите заключения могат значително да повлияят на вашето развитие и самочувствие. Възелът на миналото е във вашия знак, което означава, че ще преживеете глобална трансформация, инициирана от вашия партньор. Ключова дата за тестване на връзката ви ще бъде пълнолунието във Везни на 23 март, последвано от пълнолунието в Овен на 17 октомври. На тези дати може да преживеете раздяла или да решите да предприемете сериозна стъпка.

Необвързаните Везни трябва да се подготвят за пролетта на 2024 г. – от 17 до 20 април и 19-20 май можете да срещнете любовта на живота си.

Edna.bg

Вижте още:

Хороскоп за петък, 17 ноември (ВСИЧКИ ЗОДИИ)