Седмичен хороскоп 27 ноември – 3 декември (БЛИЗНАЦИ)

ВАРНА новини лого

askastrology.com

През седмицата от 27 ноември до 3 декември семейството и роднинските отношения ще излязат на преден план. Ще ви разочароват действия на нелоялни, двулични хора или такива, които ще действат некоректно спрямо вас. Може да звучи невероятно, но това може да бъде някой, който определено ще ви изненада с действията си. Може да ви обидят неприятни коментари за вас или за член на семейството ви. Споделени от вас лични преживявания, мисли или планове могат да станат достояние на други хора. Бъдете внимателни в отношенията си с колеги, които ще проявят неконтролируема амбиция в преследването на свои собствени цели на всяка цена.

В любовния си живот ще преживеете моменти на несигурност или колебание в чувства и желания. Повече неспокойствие и притеснение може да има за тези от вас, които имат партньор, който в момента се намира на друго място. Може да планирате срещи или гостувания, които ще реализирате до края на годината. Възможно е хора, които не сте виждали от дълго време да потърсят контакт с вас. Ще ви се наложи да вземете решения, свързани с финансови дела и интереси. Следете внимателно разходите и приходите си! Хубавите събития през седмицата ще са свързани с неочаквани пари, с предложение за допълнителна или почасова работа и др. Едно ново приятелство може да бъде повод за приятни емоции, още повече, че то ще бъде с човек, който живее близо до вас.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътувания, за излети извън града и посещения на интересни места. Някак си ще успявате да съчетавате тези преживявания и с любовните си трепети. Изненади може да донесе една все още несподелена любов. Мъжете ще преминат през трудно време, поради неприятна новина или преживяване с приятел. Ще сте раздразнителни, трудно ще разбирате поведението на другите хора, но още по-трудно – вашето собствено. Ще осъзнавате, че трябва да промените нещо в живота си, но все още не сте сигурни кое точно. Жените ще имат по-активно общуване с най-различни хора. Ще имате работа с документи или ще очаквате важна за вас новина. Ще ви бъде интересно да сте с хора, към които изпитвате специални чувства. Пазете личните си вещи, когато се движите на обществени места.