Хороскоп за месец ДЕКЕМВРИ (БЛИЗНАЦИ)

ВАРНА новини лого

През декември представителите на зодия Близнаци, могат да се сблъскат с много препятствия и трудности. В същото време ще трябва да се борите сами с тях – не, няма да загубите всякаква поддръжка, по-скоро ще разберете, че няма нужда всеки път да използвате помощта на другите. Веднага щом мисълта за независимост се вкорени в главата ви, всички несгоди ще ви се сторят лесни и преодолими – те ще ви калят, ще ви направят силни и издръжливи. Не трябва да изпадате в депресивно състояние – това няма да донесе нищо добро, в същото време оптимистичното отношение ще бъде ключът към успеха във всички начинания.

Любов и семейство

През този труден период, ще трябва да бъдете по-внимателни към всеки член на семейството си. Не забравяйте, че вашите близки търсят вашето благоволение и са готови да ви се притекат на помощ във всеки един момент. Отплатете им се за това, като им подготвите мили подаръци, дадени от сърце. Разбира се, няма да се мине без посещение на роднини и приятели. За необвързаните декември е подготвил специална изненада – на бизнес срещи или културни събития, има голяма вероятност да срещнете своята любов. Не чакайте обаче, докато човекът направи първите стъпки – по-добре започнете решително да действате и тогава няма да празнувате Новата година сами. По природа може да бъдете малко избухливи и сами да си измисляте проблеми. Въпреки това, за да постигнете най-високите си цели в отношенията и работата, трябва да започнете да мислите по-мащабно и позитивно.

Работа и финанси

Сега ще имате много грижи, но те няма да могат да ви лишат от празничното настроение. През декември ще имате време да завършите всички планирани проекти и да спечелите авторитет сред колегите си. Ако продължите да работите усилено, финансовото благополучие няма да закъснее. Възможни са също бонуси и изгодни кредити или заеми. От 12 декември вашият управител Меркурий ще стане ретрограден до 2 януари 2024 г. През този период може да станете по-нервни, неспокойни и суетливи. Отнасяйте се към всяка работа отговорно и внимателно, за да не допуснете сериозни грешки.

Здраве

Тази зима вашият организъм го чакат много предизвикателства. Може би, отдавна сте отвикнали да се забавлявате в студа и уморени от ежедневните грижи, ще искате отново да се потопите в детството – да се пързаляте с шейна, ски или кънки с приятели. По това време трябва да внимавате, защото вече не сте дете и тялото ви просто не е подготвено за такова забавление. За да избегнете пневмония, се обличайте топло и не мръзнете. Ако цяла година сте си обещавали да се откажете от вредните навици, сега е моментът да реализирате всичките си мечти.