Хороскоп за месец ДЕКЕМВРИ (КОЗИРОГ)

ВАРНА новини лого

Представителите на зодия Козирог, ще получат истинско удоволствие от събитията, които ще се случат през декември. Това е суетен период, който ще може да преживеете с безусловна полза за всички аспекти на живота си. По това време може да получите печеливши проекти, които ще ви помогнат да стабилизирате финансовото си състояние. Освен това на личния фронт ще цари любов и хармония. По този начин ще може да се съсредоточите върху решаването на възникващите проблеми и нищо няма да ви отклони от това.

Любов и семейство

Тъй като се страхувате да не изглеждате слаби и уязвими, в семейството и ежедневието могат да се появят определени проблеми. Трябва да сте открити и нежни с вашата половинка, в противен случай такава връзка няма да продължи дълго. Необвързаните представители на знака трябва да се съсредоточат върху решаването на личните си проблеми, защото ако прекарват цялото си време на работа, шансът да срещнат подходящ партньор в живота клони към нула. Не забравяйте да се погрижите за подаръците за вашите близки за новогодишните празници. По-добре е да направите това в самото начало на месеца. Не отлагайте купуването на подаръци за края на годината. В този случай ще може да се справите с всичко и да се проявите като отговорен и грижовен човек. Това ще ви помогне да укрепите семейните отношения и да станете любими на всички.

Работа и финанси

Това не е най-благоприятният момент за промени във финансово отношение. Ако сега имате стабилна, печеливша работа, тогава напускането й поради съмнителни приключения е очевидно безсмислено. По-добре е да влезете в Новата година със стабилни доходи, отколкото да останете без препитание, ако авантюрата ви се провали. Това обаче не трябва да ви спира да планирате промени в бъдеще. Може да използвате добре това време за съставяне на подробен план за действие. Откажете се от командировките, за да прекарвате повече време с приятелите си. Да, може да загубите малко пари, но комуникацията и обикновеното човешко щастие са очевидно по-важни.

Здраве

В суетата, характерна за декември е важно да не забравяте за здравето си. В продължение на много месеци може би сте пренебрегвали възникващите проблеми. Ако не обръщате внимание на симптомите, сигналите на тялото си, тогава скоро ще се сблъскате със сериозни здравословни проблеми. За да не се разболеете на Нова година, предприемате решителни действия. Сърдечно-съдовата ви система ще бъде особено уязвима по това време на годината. Това се дължи на големия стрес, който засяга тялото в този момент. За да сведете до минимум въздействието му, не само работете усилено, но и си почивайте правилно. Не забравяйте, че почивните дни трябва да си останат почивни дни. Трябва да прекарвате повече време на открито. Спрете и се огледайте, времето навън е прекрасно, слънцето грее, всичко наоколо е бяло от сняг. Наслаждавайте се на всеки момент от живота и тогава няма да се страхувате от никакви болести.