Хороскоп за месец ДЕКЕМВРИ (РИБИ)

ВАРНА новини лого

За представителите на зодия Риби това е добро време за творчество и опознаване на способностите. Опитайте се в нещо ново, може би отдавна сте мечтали да се заемете с някакво вълнуващо хоби, не се колебайте да реализирате плановете си. Необвързаните ще бъдат неустоими и привлекателни в очите на другите, но не трябва да използвате своя чар и магнетичен ефект върху хората твърде активно, рискувате да се окажете в недвусмислена ситуация.

Любов и семейство

Този месец ще бъдете особено нежни и меки, което определено ще е от полза за отношенията ви с любимия човек. Това състояние на нещата ще помогне да се откриете, най-накрая ще може да говорите за своите преживявания и ще бъдете чути. В отношенията си с избраника бъдете максимално искрени и не крийте истинските си чувства зад фалшиви маски. Средата на декември е особено благоприятно време за отношенията, може би половинката ви е подготвила чудесна изненада, която чакате от дълго време. Месецът ще е наситен с приятни изненади от любимите хора. Ако имате деца, те също ще ви радват с успехите си. Ще бъдете особено горди да отразявате резултатите от вашето възпитание. Необвързаните не трябва да се притесняват, определено няма да останат сами в новогодишната нощ. Последната седмица на декември е отличен период, за установяване на силни и щастливи връзки.

Работа и финанси

Средата на декември ще бъде подходящо време за обобщаване на резултатите от годината, трябва откровено да признаете и да си простите грешките, които сте направили, както и да се похвалите за постигнатите резултати, вие го заслужавате. Месецът е благоприятен за възстановяване на отношенията с колеги и началници. Ако в сърцето си имате желание да смените вашата работа, тогава смело решете това, успехът ще ви съпътства. Времето е изключително успешно за тези, които се занимават с научни изследвания. Късмет ще имат и представителите на творческите професии.

Здраве

Възможни са леки здравословни проблеми и обостряне на хронични заболявания. Може би сега е моментът да опитате алтернативна медицина. Това не означава, че може изцяло да замените лечението, препоръчано от квалифицирани специалисти, но за да поддържате силата на тялото си, няма да е излишно да пиете билкови чайове и отвари. Като цяло този месец, ще бъдете весели и енергични. Слабата нервна система обаче може да причини проблеми със съня. Излизайте по-често на чист въздух, не забравяйте за възможната физическа активност. Посещението на козметични, фризьорски салони и магазини за дрехи ще се отрази благотворно на емоциите ви.